Presentació a la comunitat

jugando1

Vos agradaria votar el logotip del projecte? Teniu fotografies de familiars jugant quan eren petits? Algun familiar ens vol contar a què jugàveu fa molts d’anys? Idò vos esperam el proper dimarts 20 de desembre a l’entrada de l’edifici on podreu trobar una paradeta informativa sobre el projecte de millora de pati així com a realitzar diferents activitats coincidint amb la festa de fi de trimestre que ha organitzat l’AMPA.

Horari: des de les 13:30h a les 18:30h.

Activitats:

  • Votació logotip fins a les 18:30 (recordau que teniu del 9 al 19 de desembre per a lliurar-lo). Només heu de facilitar el vostre nom a algun membre que trobareu a la paradeta i triar el logotip que més vos agradi.
  • Fulletons amb informació sobre el projecte.
  • Visita guiada pels espais exteriors. Hi haurà tres torns (15:00, 16:00 i 17:00).
  • Entrevistes: «I tu, recordes com jugaves quan eres petit/a?» Alumnes del centre entrevistaran i filmaran a qui vulgui explicar- mos els seus records (padrins/es, pares i mares… estarem encantats d’escoltar-vos!)
  • Plafó «M’encantava jugar a…» Ens encantarà penjar la vostra fotografia i veure on i a què jugàveu (les podeu anar deixant des d’ara a la bústia del projecte dins un sobre amb explicació escrita a darrera, o penjar-la voltros mateixos dia 20).
  • Com és el pati que recordau/ ideal? A la paradeta trobareu material per a poder expressar-vos!

PARTICIPAU I TRANSFORMAU!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s