Participant i cercant recursos

Dilluns 7 de novembre es varen publicar les bases del concurs i de seguida ens vàrem posar en marxa per a poder fer partícip el nostre centre. Es podien lliurar dos cartells, així que un el vàrem realitzar disminuint tots els dibuixos dels infants d’infantil, i l’altre es va triar d’entre tots els participants de primària. Donat el temps de marge la participació va ser tot un èxit. Ara només cal esperar, i una mica de sort!

CONCURS CARTELL SANT SEBASTIÀ 2017

Ahir es varen publicar les bases per al concurs del cartell de Sant Sebastià i ens agradaria participar-hi com a escola.

Es poden presentar dos cartells, així que un el realitzarà infantil i l’altre es triarà d’entre tots els participants de primària.

Cada mestre triarà si el vol treballar a classe o que es realitzi a casa. Els cartells es lliuraran als tutors (els podreu anar deixant dins la capsa que trobareu a la sala de mestres).

Es poden lliurar cartells fins dijous 10 de novembre a les 13:30.

IMPORTANT!

«La tècnica de les obres a presentar és lliure però s’ha d’adaptar als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. Els cartells s’han de presentar impresos en format DIN A3.

Les obres o cartells concursants hauran de ser originals i inèdits. Si s’hi utilitzen imatges de persones, béns, logotips i d’altres tipus d’imatges a l’obra concursant s’haurà de comptar amb les autoritzacions i/o permisos escaients, tant per al seu ús com per a la seva reproducció i la seva difusió».

El lema és PATI ENDIMONIAT (fent referència als correfocs de l’escola) però al cartell només ha de figurar el text SANT SEBASTIÀ 2017 (han d’escriure el nom a llapis a darrera).

La comissió de pati triarà el cartell que representarà a primària i, donat el cas, el premi aniria destinat al projecte:

Quin pati volem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s